beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Professionele dakrenovatie

Een dak beschermt jou, je gezin en je inboedel van regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Een lek in je dak of schade aan je dakbedekking voorkom je dus liever. Voor diverse soorten dakrenovatie kan je een beroep doen op de expertise van Konkriet (Meerhout). Een hellend of plat dak vernieuwen en herstellen we zowel van je woning als van je veranda.

 

Dakrenovatie: plat dak herstellen

Heb je een plat dak op je woning, dan kan je ons bellen voor dakrenovatie van diverse aard:

 • We voorzien een dampscherm op je plat dak.
 • De houtconstructie van je plat dak vernieuwen we eveneens.
 • En ook de afwerking van je plat dak nemen we voor onze rekening, met roofing of EPDM.

 

Dakrenovatie bij waterlek

 • Een dakgoot heeft een lange levensduur, maar op een gegeven moment kan die het uiteindelijk toch begeven. Dan kan er een waterlek in de goot ontstaan en zal het water langs de buitenmuur naar beneden lopen. Bel naar Konkriet als je merkt dat je goot aan het rotten is. Een goot in koper of zink, wij komen die professioneel herstellen.
 • Een waterlek kan uiteraard ook ontstaan in je dak. Waterinfiltratie in je dak herstellen we zo snel mogelijk om verdere schade te voorkomen.

 

Isolerende dakrenovatie

 • Wist je dat zo’n 25 % van de warmte in huis verloren gaat via het dak? Je zolder (laten) isoleren is daarom een wijze beslissing. Je zal het meteen merken op je energiefactuur! Wil je deze klus liever niet zelf klaren? Geen probleem, dan vraag je gewoon aan Konkriet om je zolder te isoleren.
 • Ook ramen hebben een isolerende functie. De ramen die we met Konkriet plaatsen voldoen allemaal aan de huidige isolatienormen, ook de dakramen. Wens je dus je huidige dakramen te vervangen door nieuwe, beter isolerende ramen, laat Konkriet je dan helpen bij deze dakrenovatie.

 

Dakpannen en dakbedekking

 • Zijn er enkele dakpannen naar beneden gewaaid tijdens een hevige storm? Zijn er dakpannen stuk of verouderd? Dakpannen vernieuwen is een vaak voorkomende dakrenovatie waarvoor de hulp van Konkriet wordt ingeroepen.
 • Niet enkel het dak van je woning, maar ook dat van je veranda kan beschadigd raken of toe zijn aan vernieuwing. Konkriet komt de dakbedekking van je veranda vervangen, door de beste materialen te gebruiken tijdens de dakrenovatie.

 

Voor dakrenovatie bel je Konkriet

Dakpannen vernieuwen, dakramen plaatsen, kleine timmerwerken, een hellend of plat dak herstellen: voor een professionele dakrenovatie ben je aan het juiste adres bij Konkriet.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

dakrenovatie dak plat dak dak herstellen dakbedekking