beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Konkriet helpt bij tuinonderhoud

Je tuin onderhouden is een hele karwei: een lange haag die regelmatig gesnoeid moet worden, een gazon dat op tijd gemaaid moet worden of onkruid dat overal komt opduiken en liefst tijdig verwijderd wordt. Werk je wel graag in je tuin, maar vergen sommige klusjes iets te veel tijd of heb je niet het juiste materiaal om het tuinonderhoud zelf uit te voeren? Geen nood, want Konkriet heeft de nodige ervaring én het correcte materiaal in huis om elk type tuinonderhoud tot een goed einde te brengen.

 

Tuinonderhoud: een mooi gazon

Een tuinfeest houden, picknicken in eigen tuin, een boekje lezen in je ligzetel of een wedstrijdje badminton op het gras spelen: met een mooi gazon is dat zoveel leuker. Daarom zorgen we er met Konkriet voor dat je gazon er piekfijn uitziet. Je gazon maaien, frezen, bemesten en vernieuwen: dit tuinonderhoud voeren we met plezier voor je uit. Daarnaast kunnen we ook nivelleringswerken uitvoeren opdat je nieuwe gazon er mooi vlak bijligt – zonder heuveltjes of putten.

 

Tuinonderhoud: bomen, hagen en struiken

Sieren er een paar bomen je tuin en mogen die gesnoeid worden? Dan schakel je Konkriet in voor deze klus. Niet enkel bomen snoeien we, maar ook hagen en struiken nemen we onder handen. Uiteraard kan het ook zijn dat een boom (of meerdere) geveld moet worden: ook daarvoor kan je bij ons terecht. Is de boom geveld? Dan kunnen we het hout meteen verzagen en klieven als je dat wenst. Snoeien, vellen en zagen: voor dit tuinonderhoud bel je naar Konkriet!

 

Tuinonderhoud: onkruid, snoeihout, compost…

Konkriet verzorgt het hele plaatje op vlak van tuinonderhoud, en dat wil zeggen dat we je ook helpen met onkruid wieden, snoeihout verhakselen, compost aanbrengen en wildgroei maaien. Een goed onderhouden tuin? Reken op het efficiënte tuinonderhoud van Konkriet.

 

Professioneel tuinonderhoud

Je tuin onderhouden? Dat begint bij Konkriet! Voor diverse soorten tuinonderhoud staan we voor je klaar: onkruid wieden, bomen snoeien, gazon maaien en ga zo maar verder. Wens je een beroep te doen op onze tuinwerken, neem dan meteen contact met ons op. Jij vertelt ons welk tuinonderhoud er nodig is en dan brengen wij het op professionele en efficiënte wijze voor elkaar!

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

tuinonderhoud tuin onderhouden onderhouden tuin onkruid snoeien