beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Printbeton: veelzijdig en duurzaam

De gewone betonvloer wordt al vaker gelegd in woningen en bedrijven, maar weet je ook al wat printbeton is? Deze bijzondere (beton)vloer heeft heel wat in petto voor jouw woning! Ontdek dus snel de meerwaarde van printbeton voor huis en tuin.

 

Wat is printbeton?

Met deze gekleurde betonvloer kan je een stevig terras, tuinpad of oprit aanleggen in een stijl die jij wenst. Aan de hand van een mal brengen we een bepaald motief moeiteloos aan op het beton en geniet je al snel van een duurzame vloer bij je thuis.

 

Verrassend printbeton

Natuursteen, kasseien of klinkers; grote of kleine tegels; ronde of vierkante vormen: jij bepaalt hoe de betonvloer eruitziet. Met een rijk kleurenpalet en een brede waaier aan steensoorten heb je keuze te over. Op die manier kan je printbeton volledig laten aansluiten bij jouw persoonlijke woonstijl.

 

De vele voordelen van printbeton

We zullen het even kort voor je opsommen:

 

 • Een betonvloer als printbeton gaat erg lang mee.
 • Printbeton wordt snel geplaatst waarbij je al na een halve dag over de vloer kan wandelen.
 • Het is een vloer die geen onderhoud vergt.
 • Printbeton behoudt zijn mooie kleur(en).
 • De betonvloer verzakt niet.

 

Meer voordelen van printbeton ontdek je verder op onze website.

 

Printbeton als vloer bij je thuis

Een oprit of terras aanleggen, maar ook je tuinpad leggen is mogelijk met printbeton. Of misschien wil je het wel gebruiken als boord voor je zwembad? Bedenk zelf waar je graag een vloer van natuursteen tegels, kasseien, hout of klinkers wenst, en dan brengt Konkriet het voor elkaar. Dankzij de talrijke afwerkingsmogelijkheden laat je de betonvloer mooi overvloeien in de omgeving en krijg je een harmonieus plaatje als eindresultaat.

 

Een duurzame investering: printbeton

Zoek je nog een vloer die je kan afwerken volgens jouw wensen en die tegelijkertijd nog een pak andere voordelen te bieden heeft? Kies dan voor printbeton, een topproduct om oprit en terras mee te leggen. Deze betonvloer is zijn investering meer dan waard.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

printbeton vloer betonvloer terras oprit