beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Renovatie van buitenschrijnwerk

Gebarsten ramen vervangen, moderne voordeuren plaatsen, isolerende raamprofielen plaatsen: voor dergelijk buitenschrijnwerk kan je terecht bij Konkriet in Meerhout. We overlopen even kort welk buitenschrijnwerk we nog zoal aanpakken.

 

Buitenschrijnwerk met de juiste look

Heb je pas een huis gekocht, maar ligt de stijl van het buitenschrijnwerk je niet zo? Dan helpen wij je om je woning ook vanbuiten volledig op één lijn te brengen met jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Ouderwetse deuren halen we er dus uit en vervangen we door een nieuwe, moderne variant die jij mooi vindt. En hetzelfde doen we voor de ramen in je woning.

 

Hersteld buitenschrijnwerk na inbraak

Een inbraak wens je niemand toe, maar jammer genoeg gebeurt het wel. En wat dan gedaan met die geforceerde deur of dat gebarsten raam? Roep de hulp van Konkriet in. Wij komen zo snel mogelijk nieuwe ramen en deuren plaatsen na inbraak.

 

Isoleren met buitenschrijnwerk

Wist je dat je via ramen en deuren ongeveer 15 % kostbare warmte verliest? Wil je dus graag besparen op je energiefactuur, dan raden we je aan om ramen en deuren te plaatsen die voldoen aan de huidige isolatienormen. Hierbij is het trouwens ook belangrijk om voor goed isolerende raamprofielen te kiezen om het beste isolatie-effect te verkrijgen. Voor de plaatsing van dergelijk isolerend buitenschrijnwerk is Konkriet er.

 

Buitenschrijnwerk: volledige of gedeeltelijke renovatie

Zijn alle ramen en deuren van (bijvoorbeeld) de benedenverdieping aan vervanging toe? Of is er slechts één deur of raam dat vernieuwd mag worden? Zowel voor een totale renovatie (van alle ramen en deuren), als voor de herstelling van een bepaald deel van het buitenschrijnwerk staat Konkriet voor je klaar. De afgebroken ramen en deuren nemen we trouwens ook mee, geen last voor jou!

 

Buitenschrijnwerk in diverse materialen

Uit welk materiaal het nieuwe buitenschrijnwerk gemaakt is, die keuze ligt bij jou. We kunnen zowel houten ramen en deuren plaatsen, als van aluminium en PVC. En ook voor de raamprofielen kan je kiezen uit deze materialen.

 

Konkriet, jouw partner voor buitenschrijnwerk

In hout, aluminium of PVC, die nieuwe ramen en deuren regelen wij voor jou! Buitenschrijnwerk vervangen, vernieuwen en herstellen we op maat van jouw wensen. Meer info? Neem dan nu contact met ons op en we helpen je graag verder.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

buitenschrijnwerk ramen deuren ramen en deuren deuren plaatsen