beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Je oprit of terras aanleggen

Heb je net een nieuw huis gekocht en heeft dat nog een mooi terras of stevige oprit nodig? Of wil je je huidige terras of oprit even onder handen nemen? Laat je dan inspireren door de veelzijdigheid van printbeton.

 

Onbeperkte keuzemogelijkheden

Kies uit de talrijke prints en kleuren waarin printbeton beschikbaar is. Dankzij de diverse klinker-, kassei- en tegelmotieven kan je je oprit of terras aanleggen zoals jij dat wenst. Met printbeton kunnen we immers veel verschillende steensoorten tot in de puntjes nabootsen.

 

Het gemak van printbeton

Opritten en terrassen in printbeton hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvrij en worden snel geplaatst. Vanaf het moment dat deze vloer er ligt en nog láng daarna geniet je dus van een erg gebruiksvriendelijk terras, oprit of zelfs tuinpad.

 

Wat kan je aanleggen met printbeton?

Printbeton wordt voornamelijk buiten gebruikt om bijvoorbeeld een terras of oprit mee te leggen. Maar ook een tuinpad aanleggen behoort tot de mogelijkheden. Zou je graag de vloer van je veranda, garage of loods leggen met printbeton, dan is dat eveneens mogelijk.

 

Oprit of terras aanleggen: tips

Hoe kies je het juiste type vloer voor je terras of oprit? Grote terrastegels of kleinere stenen, natuursteen of kleiklinkers: kies voor een vloer die bij je persoonlijke stijl én bij je woning past. Ga je een terras of oprit aanleggen, dan wil je uiteraard ook dat die wel tegen een stootje kan, een lange tijd meegaat en zo weinig mogelijk onderhoud vraagt. En hoe zit het met de plaatsing? Want ook dat verdient de nodige aandacht… Gelukkig biedt printbeton een positief antwoord op al deze aspecten.

 

Printbeton voor je terras of oprit

Spreekt die mooie, eigentijdse look van printbeton je wel aan? Zou je graag je terras of oprit aanleggen op deze manier? Neem dan vlug contact met ons op en we voorzien je van alle nodige informatie.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

terras oprit printbeton printbeton terras vloer