beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

De troeven van Konkriet

Samenwerken met Konkriet voor tuinwerken of (kleine) renovatiewerken biedt vele voordelen: een uitgebreid dienstenpakket, een professionele uitvoering, jaren ervaring… Dit is waarom je voor Konkriet kiest!

 

Een pak ervaring

Zaakvoerder Chris Boeren is al verschillende jaren actief in de bouwsector. Projecten coördineren en zelf de handen uit de mouwen steken: hij doet beide, ook bij Konkriet!

 

Ruime waaier aan diensten

Zowel voor de plaatsing van printbeton, voor kleine renovatiewerken aan je dak, ramen en deuren als voor diverse (machinale) tuinwerken en kleine grondwerken kan je terecht bij Konkriet. Dat is één partner voor een pak diensten! 

 

Oplossend denken

Weet je niet goed hoe je je tuin het beste kan onderhouden, welke ondergrond geschikt is voor je oprit of hoe diep je die tuinomheining in de grond moet steken? Voor elk ‘probleem’, groot of klein, zoeken we samen met jou naar de meest geschikte oplossing.

 

Eén aanspreekpunt

Bij Konkriet voeren we de door jou gevraagde tuinwerken, grondwerken of renovatiewerken vakkundig uit – van voorbereiding tot afwerking. Je hoeft hierbij geen andere bedrijven in te schakelen, want Konkriet regelt alles voor jou! Handig, zo’n centraal aanspreekpunt!

 

Piekfijne afwerking

We zorgen ervoor dat de klant zo weinig mogelijk hinder ervaart. Dat houdt onder meer in dat we puin mee afvoeren en het gazon heraanleggen als dat na de werken nodig zou zijn. Elk project handelen we met andere worden ordelijk en net af.

 

Eigen machinepark

Een oprit of terras aanleggen, machinale tuinwerken uitvoeren of kleine grondwerken realiseren doen we met eigen kwaliteitsvolle machines. Voor elk project kiezen we de gepaste machine uit zodat we echt op maat kunnen werken.

 

Kwaliteitsproducten

Wij kiezen voor producten van superieure kwaliteit om jouw terras of tuin mee aan te leggen, om die dakrenovatie uit te voeren, om dat buitenschrijnwerk te vernieuwen… Zo geniet jij nog lang van het resultaat.

 

Klantgerichte aanpak

Onze klant staat centraal. Wij luisteren naar jouw wensen, werken het project op maat uit en stellen ons ook tijdens het project flexibel op.

 

Snelle service

Is er een boom die dringend geveld moet worden? Zit je met een waterlek in het dak? Contacteer Konkriet en wij zorgen voor een snelle afhandeling van de karwei.

 

Jouw expert, Konkriet

Wil je graag bepaalde tuinwerken door ons laten uitvoeren, heb je graag dat we een kijkje komen nemen naar je buitenschrijnwerk of ben je gewonnen voor een vloer van printbeton? Contacteer ons dan meteen en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

tuinwerken renovatiewerken grondwerken printbeton buitenschrijnwerk