beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Wat is printbeton?

Wanneer je wel van die bijzondere look van kasseien houdt, maar er net iets te veel tegenop ziet om het onkruid telkens tussen de stenen te verwijderen. Wanneer je een natuursteen vloer prachtig vindt, maar een beetje vreest voor het onderhoud ervan. Dan is printbeton de ideale keuze! Maar wat is printbeton eigenlijk en waarom is het zo’n interessante vloerkeuze?

 

Maak kennis met printbeton

Printbeton is een speciaal soort betonvloer. We spreken namelijk over een geprofileerde of gefigureerde vloer, wat wil zeggen dat je de betonvloer kan leggen met bepaalde, herkenbare figuren zoals die van kasseien, klinkers of vloertegels. De motieven worden op het beton gedrukt aan de hand van een mal én er wordt ook kleur toegevoegd aan de vloer om het eindresultaat nog realistischer te maken. Printbeton is dus een driedimensionale vloer, waarbij je enerzijds de voordelen van een stevige betonvloer hebt en anderzijds de uitstraling en afwerking hebt die jij verkiest.

 

De eigentijdse look van printbeton

Die kan heel divers zijn. Zowel de kleur als het motief van printbeton kan je zelf kiezen – met een hele brede waaier aan mogelijkheden. Zo kan je de vloer volledig laten aansluiten bij jouw wensen en woning. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke look van hout. Wek de indruk dat je echte kasseien of klinkers op je oprit hebt liggen. Of ga voor grote natuursteen vloertegels op je terras. Voor de diversiteit aan motieven vraag je even bij ons na welke mogelijkheden er daarvoor zijn, en dan laten we met plezier zien hoe jouw betonvloer er kan uitzien! Printbeton is niet enkel beschikbaar in uiteenlopende motieven, je kan ook kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet. Bij printbeton geniet je met andere woorden een onbeperkte vrijheid op vlak van ontwerp en uitvoering.

 

Printbeton, een duurzame keuze

Behalve wat betreft de afwerking, is printbeton ook een interessante keuze op vlak van duurzaamheid en onderhoud. Beton is sowieso al een duurzaam product, maar printbeton biedt nog wat extra voordelen. Het verzakt bijvoorbeeld niet, de vloer komt nooit los te liggen zoals bij kasseien en klinkers wel het geval kan zijn, en printbeton vergt geen onderhoud. Er komt namelijk geen onkruid tussen, wat ook erg milieuvriendelijk is aangezien je geen producten voor onkruidbestrijding hoeft te gebruiken. Bovendien is de betonvloer kleurvast én bestand tegen olievlekken dankzij de beschermlaag die we erop aanbrengen. Van een verrassende vloer gesproken!

 

Met printbeton je oprit of terras aanleggen

Dankzij de veelzijdigheid van printbeton kan je de vloer helemaal laten aansluiten bij je huis en tuin. Een oprit of terras aanleggen, printbeton op je tuinpad: vraag ons naar de mogelijkheden en we informeren je graag. Neem dus vlug contact met ons op – voor elk project zoeken we telkens naar de meest geschikte oplossing.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

printbeton vloer betonvloer terras oprit