beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Machinale tuinwerken

Staat er een boom in de weg en moet die geveld worden? Heb je een hoop snoeihout liggen dat verhakseld mag worden? Of wil je een nieuwe gazon aanleggen, maar ligt de grond er niet vlak genoeg bij? Dan ben je aan het juiste adres bij Konkriet (Meerhout). Wij realiseren verschillende soorten machinale tuinwerken bij particulieren zodat jij te allen tijde kan genieten van een mooi verzorgde tuin.

 

Welke machinale tuinwerken voeren we uit?

Bij machinale tuinwerken gaat het om alle werken in de tuin die best met een machine gedaan worden. Bij Konkriet kan je onder andere voor de volgende machinale tuinwerken terecht:

 

 • Nieuwe gazon zaaien? Wij voeren nivelleringswerken uit zodat je gazon er mooi bijligt.
 • Een terras gemakkelijker aanleggen of nieuwe gazon zaaien? Wij frezen je oude gazon.
 • Konkriet helpt je bij het uitbreken van terrassen en opritten dankzij kleine grondwerken.
 • Percelen omploegen verloopt net iets gemakkelijker met de juiste machine.
 • We komen ook bomen vellen die in de weg staan, te groot zijn geworden, …
 • Snoeihout verhakselen? Dat doen wij snel en netjes met onze machines.
 • Niets zo ontsierend als wildgroei in de tuin, dus komen wij die maaien!
 • Konkriet helpt je ook een handje bij het verzagen en klieven van kliefhout.
 • Compost aanbrengen in de tuin? Reken op Konkriet voor een snelle afhandeling.

 

Machinale tuinwerken correct en snel uitgevoerd

Schakel je Konkriet in om machinale tuinwerken te komen uitvoeren bij je thuis, dan doen we dat met onze eigen machines. Per opdracht selecteren we telkens de meest geschikte machine om de machinale tuinwerken zo snel en vlot mogelijk te laten verlopen. Die snelle service, zowel vóór als tijdens de opdracht, dragen we trouwens hoog in het vaandel.

 

Andere tuinwerken

Behalve voor machinale tuinwerken, mag je ook voor professioneel tuinonderhoud en diverse tuinconstructies rekenen op Konkriet. Wij zorgen ervoor dat die carport of tuinomheining er staat, of dat al het onkruid weg is uit je tuin. Voor meer info over deze tuinwerken mag je ons steeds contacteren.

 

Vraag Konkriet voor machinale tuinwerken

Wens je meer informatie over de machinale tuinwerken die we met Konkriet kunnen uitvoeren in jouw tuin? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je zo snel mogelijk verder en zoeken steeds naar de beste oplossing voor jouw tuin.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

tuinwerken machinale tuinwerken nieuwe gazon nieuwe gazon zaaien gazon aanleggen