beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Tuinconstructies geplaatst door Konkriet

Dankzij Konkriet hoef jij enkel nog te genieten van je tuin, want zowel de plaatsing van tuinhuizen, speeltoestellen als tuinomheiningen regelen wij. Welke tuinconstructies je nog zoal door ons kan laten plaatsen? Dat vertellen we je hier in een notendop.

 

Tuinconstructies: praktisch en mooi

Een prieel waar je een loungeset of barbecue onder kan plaatsen, een poolhouse om cocktailavonden te houden, een carport die je auto beschermt of tuinhuizen om al je tuinmateriaal in op te bergen: deze tuinconstructies vervullen niet enkel een praktische functie, maar bieden ook een esthetische meerwaarde voor huis en tuin. Jij hoeft alleen nog te beslissen welk tuinhuis, prieel of type carport je wenst te plaatsen en dan schakel je de expertise van Konkriet in voor de plaatsing van de tuinconstructie(s).

 

Tuinconstructies om je tuin af te bakenen

Behoud je privacy met een tuinomheining en/of tuinpoort. Tegenwoordig kan je deze tuinconstructies in uiteenlopende materialen en afwerkingen kopen. Wens je een tuinomheining of tuinpoort te plaatsen bij je thuis? Dan helpen wij je daar graag bij. Met een goede dosis ervaring en kennis klaren we deze klus op 1, 2, 3.

 

Tuinconstructies voor de kinderen

Heb jij vroeger ook geschommeld in de tuin, met allerlei figuurtjes in de zandbak gespeeld bij je thuis of verstoppertje gespeeld in het huisje van je speeltuin? Gun je kinderen net datzelfde plezier en verras ze met een speeltoestel of zandbak in de tuin. Voor de plaatsing van deze tuinconstructies kan je bij Konkriet terecht.

 

Tuinconstructies voor dieren

Uiteraard vergeten we je huisdieren niet! Wil je een beschutte plaats waar je hond kan slapen en verblijven wanneer jullie niet thuis zijn? Dan komen we zonder problemen een schuilhok plaatsen in je tuin. En ook een paardenstal behoort tot de mogelijke tuinconstructies. Laat ons weten welk type schuilhok of stal je in je tuin wenst en wij zorgen voor een snelle plaatsing.

 

Plaatsing van tuinconstructies

Voor alle tuinconstructies verzorgen wij de volledige afwerking: van fundering tot en met het laatste detail. Jij hoeft je dus over niets zorgen te maken. Klaar voor een modern, open, groot of klein tuinhuis? Zie je die carport met berging wel zitten? Of is de tijd eindelijk aangebroken om een poolhouse te plaatsen? Neem je telefoon bij de hand en laat Konkriet je helpen bij de plaatsing van deze tuinconstructies.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

tuinconstructies carport tuinhuizen poolhouse prieel