beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Printbeton plaatsen: snel en eenvoudig

Je terras of oprit aanleggen hoeft geen eeuwigheid te duren. Bij Konkriet zorgen we ervoor dat je na één dag al van een mooi, netjes afgewerkt terras of knap aangelegde oprit kan genieten! Hoe we dat doen? Met printbeton uiteraard – snel en zonder zorgen voor jou geplaatst.

 

De plaatsing van printbeton

Stap 1: een goede ondergrond

Voordat we een terras of oprit aanleggen, bereiden we de ondergrond voor. Tijdens deze grondwerken kan het zijn dat we bijvoorbeeld de bestaande vloer moeten opbreken. Alles verloopt met eigen machines en puin voeren we ook zelf af, zodat jij je over niets zorgen hoeft te maken. Tijdens deze voorbereidingsfase maken we ook een bekisting op het juiste niveau om de vloer van printbeton in te kunnen gieten.

 

Stap 2: beton storten

Is de bekisting gereed, dan maken we het beton klaar. We voegen de gekozen kleur voor je vloer bij de massa en storten dan het beton in de bekisting.

 

Stap 3: de print in ‘printbeton’

Wanneer het beton bijna uitgehard is, zetten we de print van de gekozen stenen erop met een mal. Dezelfde dag is de vloer al klaar! Want het duurst slechts een halve tot een volledige dag tot een vloer in printbeton beloopbaar is.

 

Stap 4: de afwerking van printbeton

Als laatste stap werken we het geheel af. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat we het gazon heraanleggen of dat we voor nieuwe beplanting zorgen. Op die manier laten we de betonvloer mooi overvloeien in de rest van de omgeving. Bij Konkriet werken we elke vloer telkens tot in de puntjes af!

 

Waar kan je printbeton plaatsen?

Deze betonvloer is uitermate geschikt om buitenvloeren mee aan te leggen, zoals een oprit, terras of tuinpad. Of misschien wil je wel een mooie zwembadboord in de tuin? Hoewel we printbeton hoofdzakelijk buitenshuis plaatsen, kan de vloer ook binnen gelegd worden in een veranda, garage of loods.

 

Een snelle service en kwaliteitsvolle vloer

Met printbeton op je terras of oprit geniet je van een duurzame vloer die snel geplaatst wordt. En tijdens die plaatsing zetten we bij Konkriet de puntjes op de i! We zorgen keer op keer voor een prachtig eindresultaat dat een glimlach tevoorschijn tovert bij onze klanten. Wil je ook een vloer van printbeton bij je thuis? Dan informeren we je bij Konkriet graag verder.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

printbeton printbeton terras vloer terras betonvloer