beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Waarom kiezen voor printbeton?

Kies je voor printbeton, dan haal je een pak voordelen in huis. Zowel op vlak van onderhoud als afwerking is deze vloer een bijzonder interessante keuze. Waarom dat juist is, dat vertellen we je hier!

 

Printbeton is een duurzame vloer

Een vloer die weinig onderhoud vergt en waar je nog lang van kan genieten? Printbeton! Zo zal deze vloer niet verzakken noch los komen te liggen (in tegenstelling tot echte kasseien of klinkers). Aangezien het om een volledige vloer in beton gaat, kan er ook geen onkruid tussen groeien. Printbeton hoef je dus niet te onderhouden met milieuonvriendelijke producten voor onkruidbestrijding. En doordat we bij Konkriet een speciale beschermlaag aanbrengen op de vloer is die ook beter bestand tegen vlekken. Samen met de kleurvastheid van printbeton is deze vloer dan ook een erg duurzame keuze wanneer je een oprit of terras aanleggen wil.

 

Bepaal zelf de look en kleur van je vloer

Je tuinpad, oprit of terras aanleggen met printbeton wil zeggen dat je de keuze hebt uit diverse afwerkingsmogelijkheden. Een vloer die de authentieke uitstraling heeft van natuursteen, een hedendaags terras met grote vloertegels, een oprit van kasseien of klinkers: zowel wat betreft het type steen als de kleur biedt printbeton je een ruime keuze. Met printbeton laat je je vloer dus perfect aansluiten bij jouw smaak en woonstijl.

 

De snelle plaatsing van printbeton

Een breed gamma aan kleuren en motieven, een gebruiksvriendelijk onderhoud, maar ook een snelle plaatsing is wat printbeton zo interessant maakt. We gieten het beton eerst in een bekisting. Wanneer die aan het opstijven is, plaatsen we de mal erop (met een door jou gekozen print). Je oprit of terras in beton (printbeton) is beloopbaar zodra het beton is uitgehard. Meestal duurt dat slechts een halve tot één dag!

 

Konkriet, jouw centrale aanspreekpartner

Wil je je terras of oprit aanleggen met printbeton? Dan verzorgt Konkriet deze karwei tot in de puntjes. We garanderen daarbij een nette, zorgvuldige afwerking van het totale project: we bereiden je terras of oprit voor op de werken, we gieten de vloer in printbeton, we leggen het gazon opnieuw aan indien nodig, we werken de randjes mooi af… Kortom, we zorgen ervoor dat het eindresultaat er mag wezen – volledig op maat van jouw wensen.

 

Printbeton bij je thuis

Hebben we je overtuigd van de vele voordelen van printbeton? Dan kan je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Maar ook als je graag nog wat meer informatie wenst over printbeton staan we bij Konkriet voor je klaar.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

printbeton vloer terras oprit terras aanleggen