beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Kleine renovatiewerken

Van je dak renoveren tot nieuwe ramen plaatsen: met Konkriet haal je een expert in huis wat betreft diverse kleine renovatiewerken. Ontdek hier welke renovaties we zoal in en rondom je woning verzorgen.

 

Kleine renovatiewerken van het dak

Dakrenovatie is één van onze specialiteiten. Een dakgoot herstellen, dakbedekking vernieuwen, dakramen plaatsen en dakpannen vernieuwen: het behoort allemaal tot ons dienstenpakket. Deze kleine renovatiewerken voeren we zowel voor platte als hellende daken van een woning uit, als voor daken van veranda’s. Meer info over dakrenovatie vind je hier.

 

Kleine renovatiewerken van buitenschrijnwerk

Zijn er ramen en deuren bij je thuis die vervangen mogen worden? Reken op Konkriet! Wij realiseren diverse kleine renovatiewerken van het buitenschrijnwerk van je woning. Een nieuw raam in hout, aluminium of PVC, een moderne voordeur of een nieuwe deur in je veranda: vertel ons welk buitenschrijnwerk je wenst aan te pakken en Konkriet voert de kleine renovatiewerken voor je uit.

 

Diverse afbraakwerken

Zijn je kinderen te groot geworden voor die speeltuin in de tuin? Wil je graag je oude tuinhuis vervangen door een nieuw? Of is er nog een andere constructie in je tuin die mag worden afgebroken? Wij hebben de juiste materialen in huis om deze afbraakwerken tot een goed einde te brengen. Het overgebleven puin? Dat nemen we mee.

 

Kleine renovatiewerken: onze troeven

Met een jarenlange ervaring in de (renovatie)sector kan het om te beginnen al niet mislopen. We werken bovendien met echte kwaliteitsproducten voor een duurzaam resultaat. Alle renovatiewerken worden ook correct en netjes uitgevoerd volgens goed vakmanschap. Kortom, laat je je kleine renovatiewerken realiseren door Konkriet, dan krijg je er heel wat voor terug.

 

Diverse kleine renovatiewerken

Met welke renovatiekosten moet je rekening houden als je bijvoorbeeld een nieuw raam wilt laten plaatsen, het waterlek in je dak wilt laten herstellen of de zolder wenst te isoleren? Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende offerte op voor de kleine renovatiewerken die je door Konkriet zou willen laten uitvoeren.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

renovatiewerken kleine renovatiewerken dak buitenschrijnwerk afbraakwerken