beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Tuinwerken van diverse aard

Heb je een tuin, dan weet je meteen welk plezier deze groene oase van rust je kan bieden, maar ook welke tuinwerken de nodige aandacht verdienen om je tuin prima in orde te houden. Voor tuinwerken van diverse aard kan je aankloppen bij Konkriet. Zowel voor machinale tuinwerken, kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies kan je bij ons terecht!

 

Machinale tuinwerken

Voor tuinwerken en kleine grondwerken die je beter met een machine kan uitvoeren, ben je aan het juiste adres bij Konkriet. Wij staan onder andere in voor het uitbreken van opritten en terrassen, het graven van sleuven en kleine bouwputten, het vellen van bomen, het omploegen van percelen en het nivelleren van grond. Voor al deze tuinwerken en kleine grondwerken hebben we de beste materialen in huis.

 

Tuinwerken voor een mooi onderhouden tuin

Konkriet zorgt ervoor dat jouw tuin er verzorgd uitziet. Je tuin onderhouden doen we door onder andere onkruid te verwijderen, snoeihout te verhakselen, hout te klieven, compost aan te brengen, je gazon te bemesten en te maaien, hagen en struiken te snoeien… Kortom, zo goed als alles wat met tuinonderhoud te maken heeft.

 

Tuinconstructies plaatsen

Naast (machinale) tuinwerken voor een optimaal tuinonderhoud, kan je ons ook bellen voor de plaatsing van diverse tuinconstructies. Tuinhuizen, een carport, een poolhouse, tuinomheiningen, speeltoestellen, … Al deze tuinconstructies kunnen we bij je thuis komen plaatsen, snel en zonder zorgen voor jou!

 

Tuinwerken met eigen machines

Veel tuinwerken vragen om het werk van een machine. Als particulier heb je dergelijke machines vaak niet zomaar in je tuinhuis staan, maar bij Konkriet beschikken we over een uitgebreid machinepark. Daardoor kunnen we telkens de meest geschikte machine uitkiezen voor de tuinwerken.

 

Bel Konkriet voor jouw tuinwerken

Orde en netheid staan bij elke opdracht centraal. Onafhankelijk van het type tuinwerken dat je laat uitvoeren door Konkriet, we werken altijd alles zo proper en professioneel mogelijk af. Zijn er bepaalde tuinwerken waarvoor je onze hulp wilt inschakelen? Dan kan je ons bereiken op het nummer 0496/12 06 40.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

tuinwerken machinale tuinwerken tuinconstructies kleine grondwerken tuinonderhoud