beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Printbeton: prijs

Je terras of oprit aanleggen met printbeton? Prijs-kwaliteit zit alvast goed! Want voor een interessante prijs krijg je veel terug, waaronder een ruim aanbod aan kleuren en prints om uit te kiezen en een onderhoudsvriendelijke vloer om lang van te genieten. Wat ontvang je nog?

 

Duurzaam alternatief

Investeren in printbeton is investeren in duurzaamheid. Deze betonvloer is immers erg gebruiksvriendelijk, gaat lang mee en vergt geen onderhoud. Printbeton vormt daarom een duurzaam alternatief voor klassieke bestrating, terwijl de prijs vergelijkbaar is. Je hebt dus enkel baat bij het plaatsen van printbeton op je terras, oprit of tuinpad.

 

Printbeton prijs op maat

Bij Konkriet kan je je terras of oprit laten aanleggen door een ervaren plaatser. Heb je graag een idee van onze printbeton prijs? Dan stellen we een vrijblijvende offerte voor je op, op maat van het project. We komen hiervoor bij je thuis langs om alles in kaart te brengen (de staat van de ondergrond, eventuele breekwerken, de afmetingen).

 

Printbeton prijs: totaalproject

In de offerte zitten alle werken vervat. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan, want ook de eventuele afvoer van puin, heraanleg van het gazon of beplanting nemen we bij Konkriet voor onze rekening. We zijn je centrale aanspreekpartner gedurende het hele project en voeren de werken van begin tot einde zorgvuldig uit. Onze printbeton prijs geldt dus steeds voor het totaalproject.

 

Vraag je printbeton prijs aan

Wil je dit staaltje vakmanschap ook bij je thuis? Of je nu een oprit, tuinpad of terras aanleggen wil in printbeton, voor elk project werken we een correcte offerte op maat uit. Aarzel dus niet om contact op te nemen met Konkriet om onze printbeton prijs voor jouw project aan te vragen!

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

printbeton printbeton prijs plaatsen van printbeton terras oprit