beton zoals jij het ziet

0496 12 06 40

Kleine grondwerken

Genieten van een mooie tuin, daar helpen we je bij Konkriet mee. Wij verzorgen diverse kleine grondwerken zodat jij je tuin (en ook de omgeving daarrond) kan inrichten en afwerken zoals jij dat wenst.

 

Kleine grondwerken in en rondom de tuin

We overlopen even kort welke kleine grondwerken we zoal bij je thuis kunnen komen uitvoeren:

 

Nivelleringswerken

Geen putten of zandhopen meer, want aan de hand van nivelleringswerken zorgen we ervoor dat de grond mooi vlak is. Dankzij dit grondwerk kan je meteen nieuwe gazon beginnen aanleggen of zaaien!

 

Putten en vijvers uitgraven

Wil je een fundering of kelder maken? Of zou je graag een zwembad of zwemvijver in je tuin aanleggen? Schakel Konkriet dan in om een kleine bouwput te komen uitgraven. Niet enkel kleine bouwputten, maar ook sleuven kunnen we uitgraven. Met deze kleine grondwerken vergemakkelijken we het werk voor jou!

 

Tuinen rooien

Heb je net een huis gekocht, maar ligt de tuin er erg verwaarloosd bij? Of wil je je huidige tuin volledig herinrichten? Dan komt Konkriet je tuin rooien om hem klaar te maken voor nieuwe beplanting.

 

Opritten en terrassen

Bij Konkriet kan je ook terecht voor de heraanleg van tuinpaden, opritten en terrassen. We graven de bestaande grond of vloer eerst uit en gaan daarna het tuinpad, het terras of de oprit aanleggen met kwaliteitsvol printbeton. Met deze kleine grondwerken geniet je al snel van een duurzaam terras, tuinpad of oprit!

 

Kleine grondwerken met eigen machines

Afhankelijk van het type grondwerken en de omvang kiezen we de meest geschikte machines uit. Bij Konkriet doen we daarvoor een beroep op een eigen machinepark om de kleine grondwerken zo goed mogelijk uit te voeren.

 

Bel Konkriet voor kleine grondwerken

Je oprit of terras aanleggen, een zwemvijver uitgraven of de grond nivelleren: voor al deze kleine grondwerken (en nog meer) kan je bij Konkriet komen aankloppen. Voor extra advies komen we bovendien graag ter plaatse om samen naar een gepaste oplossing te zoeken.

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet deze bijzondere vloer bij je thuis leggen (op oprit, terras of tuinpad) en geniet van alle voordelen van een betonvloer die tegelijkertijd perfect is afgewerkt volgens wens. Ga je voor een look van natuursteen, hout of kasseien?

Printbeton

Een duurzame en veelzijdige vloer: dat is printbeton. Kies uit allerlei steensoorten en kleuren, laat Konkriet...
Lees meer

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door correct wordt onderhouden en er mooi uitziet! Een tuinpad aanleggen, bomen snoeien, een tuinhuis plaatsen… Met Konkriet is het zalig vertoeven in je tuin.

Tuinwerken

Kleine grondwerken, tuinonderhoud en tuinconstructies: het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Konkriet.
Lees meer

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet. Dankzij onze jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsproducten voeren we elk project tot in de puntjes uit. Vertrouw op ons vakmanschap en schakel Konkriet in voor diverse kleine renovatiewerken.

Kleine renovatiewerken

Een dak renoveren, afbraakwerken uitvoeren en onderhoudswerken realiseren: dat start bij Konkriet.
Lees meer

waarom kiezen voor konkriet

klanten beto(o)nden hun reacties

 • We wilden onze huidige ramen vervangen door beter isolerende ramen. Daarvoor hebben we Konkriet opgebeld die de ramen netjes en professioneel zijn komen vervangen. Ze hebben de oude ramen ook meteen meegenomen, zodat wij er geen last meer van hadden!

  - Fam. Dekkers (Tessenderlo) -

 • Tijdens de verbouwingswerken van onze woning hebben we ook de tuin onder handen genomen. We wilden graag een mooi terras dat niet te veel onderhoud vergt. En dan zijn we bij Konkriet uitgekomen. Zij zijn een terras in printbeton komen aanleggen bij ons – ongelofelijk welke mogelijkheden deze vloer biedt!

  - Fam. De Bruyne (Geel) -

 • Voor de kinderen hebben we een speeltoestel gekocht om in de tuin te plaatsen. Maar de opbouw ervan zagen we niet zo zitten… Een telefoontje naar Konkriet en zij hebben het hele speeltuig (inclusief glijbaan, schommel en schuilhutje) snel geplaatst waar wij het wilden. Bedankt!

  - Fam. Felleyn (Ham) -

 • Een tijdje geleden hebben ze jammer genoeg ingebroken in onze woning. De achterdeur was geforceerd en we moesten ze vervangen door een nieuwe. Gelukkig konden we rekenen op de snelle hulp van Konkriet die de kapotte deur niet enkel heeft vervangen, maar ook meteen heeft meegenomen.

  - Fam. Verachtert (Laakdal) -

Maak een afspraak

T

0496 12 06 40

E

info@konkriet.be

A

Lijsterstraat 39, 2450 Meerhout

grondwerken kleine grondwerken terras oprit terrassen